Rektorbloggen

Bildet kan inneholde: dress, hvitkrage-arbeider, offisielt, business, virksomhet.
Publisert 5. mars 2020 09:46

I dag utdeles for sjette gang Olav Thons faglige priser. Seremonien foregår i Universitetets aula, den starter kl. 18 og er åpen for alle. Prisene honorerer og understøtter eksellent forskning og skal også gi et løft for utdanningskvaliteten ved høyere utdanningsinstitusjoner i Norge.

Bildet kan inneholde: begivenhet, seminar, jobb, møte, konferanse rom.
Publisert 2. mars 2020 13:11

青春草原精品资源视频_人做人爱视频免费 xfplay每日最新资源站姿Eksterne styreledere applauderer Aune-utvalget, kan vi lese i gårsdagens Khrono, og flere av dem hevder at jeg tar feil når de sier at eksterne styreledere svekker den faglige styringen ved universiteter og høgskoler. Her er vi rett og slett uenige.

Publisert 21. feb. 2020 13:26

Det er en misforståelse at Horisont Europa representerer en revolusjon. Det må ikke brukes til å gjennomføre kostbare omrokkeringer i det norske virkemiddelapparatet. 

Publisert 20. feb. 2020 23:18

青春草原精品资源视频_人做人爱视频免费 xfplay每日最新资源站姿Samarbeidet med Afrika står høyt på den politiske agendaen i EU. Med god grunn. Komplekse utfordringer som klima, migrasjon, digitalisering, helse og sikkerhetspolitikk krever ikke minst tilstrekkelige menneskelige ressurser på det hele det afrikanske kontinent. Skal vi lykkes kreves et retningsskifte. En .

Bildet kan inneholde: collage, snapshot, photography, kunst.
Publisert 18. feb. 2020 15:26

青春草原精品资源视频_人做人爱视频免费 xfplay每日最新资源站姿Universitetet i Oslo (UiO) har i over to hundre år undersøkt, utfordret og formet det norske samfunnet og skapt verdier med betydning for hele verden. Kvaliteten og bredden i forskning og utdanning plasserer UiO i en nasjonal særstilling og utgjør grunnlaget for UiOs posisjon som et europeisk ledende forskningsintensivt breddeuniversitet. Fredag 14. Februar 2020 ble UiOs nye strategi, Strategi2030 vedtatt, og dermed er retningen for neste tiår fastlagt.

 Rektorteamet. Foto: © UiO/Anders Lien

Rektorbloggen

青春草原精品资源视频_人做人爱视频免费 xfplay每日最新资源站姿#UiOiSamspill

青春草原精品资源视频_人做人爱视频免费 xfplay每日最新资源站姿Vårt ønske er at UiO styrker sin evne til samspill internt og eksternt. Målet er å utnytte den enestående posisjonen vi har som hovedstadsuniversitet i en av de mest kunnskapsintensive regionene i Europa.

青春草原精品资源视频_人做人爱视频免费 xfplay每日最新资源站姿I Rektorbloggen skriver vi om saker av stor betydning for UiO.